english pages

Haarlemmerweg 59 III AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1910
Ligging  :  Aan park, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  100 p/mnd
Woonoppervlakte  :  94 m²
Inhoud  :  250 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet
Omschrijving:
Ruim en licht appartement van circa 94m2 op de derde en deels vierde etage met een geweldig vrij uitzicht over het populaire Westerpark, een ruime woonkamer met moderne open keuken én twee goede slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer.

Beschrijving en indeling:
Direct tegenover het water, Westerpark en de culturele voorzieningen van de Westergasfabriek, ligt dit ruime appartement op de derde en deels vierde etage. Middels het gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de woning op de derde etage.
De woonkamer met drie grote ramen aan de voorzijde heeft een weids en groen uitzicht over het Westerpark. De moderne open keuken is voorzien van alle gewenste inbouw apparatuur. Middels een glazen schuifdeur bereik je de ruime slaapkamer aan de achterzijde. Oorspronkelijk waren dit twee slaapkamers maar samengevoegd is één grote kamer gecreëerd met ruimte voor een inloopkast en ook de aansluiting voor de wasmachine en de CV ketel. Desgewenst is deze ruimte gemakkelijk weer op te delen in twee kamers. De badkamer is voorzien van wastafel en bad / douche combinatie. Naast de badkamer bevindt zich de separate toilet.
Middels een trap in de woonkamer is een interne verbinding gemaakt met de oorspronkelijke berging op de vierde etage. Hier vind je een ruime zolderkamer van circa 22 m2 met charmante houten spanten.

Kenmerken:
- Ruime 3 kamerwoning van 94 m2 op de derde en deels vierde etage
- Vrij uitzicht over het Westerpark en Westergasterrein aan de voorzijde
- Twee ruime slaapkamers
- Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer
- Houten lamelparketvloer
- Erfpacht afgekocht tot 2055
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Goed geïsoleerd
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €100

Locatie:
De woning heeft vrij uitzicht op het bruisende Westerpark en cultuurcentrum Westergasfabriek, met een scala aan activiteiten. Deze prachtige buurt staat bekend om de authentieke Amsterdamse uitstraling en de hoeveelheid en diversiteit aan voorzieningen. Recht voor de deur kan je je eigen bootje aanleggen. Op 1 minuut loopafstand bevinden zich vele gezellige restaurants, lunchrooms, speeltuinen, grote supermarkten, sportvoorzieningen, cafés en winkels. De Jordaan en grachten zijn op loopafstand te bereiken en de Haarlemmerdijk, al jaren de leukste winkelstraat van Nederland ligt om de hoek. Daarnaast is de ligging ten opzichte van de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer zeer gunstig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spacious and bright apartment of approximately 94m2 on the third and partially fourth floor. The apartment has a has a great view over the popular Westerpark, a spacious living room with open kitchen and two large bedrooms with the possibility of creating a third bedroom.

Description:
Directly across the water and Westerpark, this apartment is situated on the third and partially fourth floor. Through the common entrance and staircase you reach the apartment on the third floor.
The living room with three large windows at the front has stunning views over the Westerpark. The modern open kitchen is equipped with all necessary appliances. Through a glass door you reach the spacious bedroom at the rear. Here is also a connection for the washing machine and the heating system. This large room used to be two bedrooms so can easily be divided into two rooms again, or a large bedroom with a walk in closet. The bathroom has a sink and tub / shower combination. Next to the bathroom is the separate toilet.
Through the internal staircase in the living room you reach the fourth floor. Here you will find a large room of approximately 22 m2 with charming wooden beams.

Features and details:
- Well finished two bedroom apartment of approximately 94 m2 on the third and partially fourth floor
- Spacious views of the Westerpark and Westergasterrein
- Two large bedrooms
- Possibility of creating a third bedroom
- Wooden parquet flooring
- Double glazing
- Well isolated
- Leasehold pre-paid until 2055
- Association of owners, monthly service charge € 100

Location:
The apartment is located across the Westerpark and culture park Westergasfabriek. In this modern city park property you can enjoy cultural activities and nice restaurants and bars all year long, like West Pacific, Westergasterras and Het Ketelhuis (movie theater). The popular cafés Amsterdam and Nassau are located around the corner and the shopping street Haarlemmerdijk and the Jordaan are also within walking distance. There are many good public transport options to the centre and Central Station & Sloterdijk Station, and the A10 freeway is easily accessible.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl