english pages

Frederik Hendrikstraat 92 IV AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 90 p/m
Bouwjaar  :  -1906
VVE bijdrage  :  90 p/mnd
Woonoppervlakte  :  63 m²
Inhoud  :  161 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal
Omschrijving:
Charmante en lichte bovenwoning van circa 63 m2 in de populaire Frederik Hendrikbuurt. Dit ruime 2 kamer appartement ligt op de vierde en tevens bovenste etage. Er is de mogelijkheid tot het maken van een dakterras van maar liefst bijna 50 m2, én de woning is gelegen op eigen grond!

Beschrijving en indeling:
Midden in de gewilde Frederik Hendrikbuurt, dichtbij de Jordaan, ligt dit charmante top appartement van circa 63 m2 op die vierde etage.
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de eigen ingang van de woning op de derde etage. Via een kleine hal met garderobemogelijkheid leidt de interne trap naar de vierde etage. De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de ligging op de vierde etage heb je vanuit hier een vrij uitzicht over de daken én geen inkijk. De keuken ligt aan de achterzijde, evenals de ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.
Er is toestemming vanuit de VvE voor de aanleg van een dakterras van maar liefst bijna 50 m2. Ook de gemeente heeft de vergunning verleend, deze is nog onder voorbehoud van geen bezwaar.

Kenmerken:
- Licht 2 kamer appartement van circa 63 m2 op de vierde en tevens bovenste etage
- Toestemming VvE voor aanleg van een dakterras (49 m2) en voorlopige vergunning van gemeente
- Veel mogelijkheden met betrekking tot de indeling
- Vrij uitzicht door hoge ligging en geen inkijk
- Massief grenen vloer door gehele woning
- Gelegen op eigen grond
- Voorzijde voorzien van dubbel glas
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €90

Locatie:
Het appartement ligt midden in de populaire Frederik Hendrikbuurt, grenzend aan de Jordaan. Je kunt hier rustig wonen maar toch zijn de gezellige Jordaan en het bruisende centrum om de hoek. Bij het leuke Hugo de Grootplein vind je alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, supermarkten, cafés en restaurants. Daarnaast ligt het Westerpark met het culturele Westergasterrein in de directe nabijheid. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse openbaarvervoermogelijkheden zoals tramlijnen 3 & 12 stoppen nagenoeg voor de deur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Charming and bright apartment of approximately 63 m2 in the trendy Frederik Hendrik district, next to the Jordaan. This spacious 1 bedroom apartment is located on the fourth and top floor. There is the possibility to create a roof terrace of almost 50 m2, and the house is located on private land!

Description:
This charming top apartment of approximately 63 m2 is situated on the fourth floor. Through the common staircase you reach the private entrance of the house on the third floor. The little hall gives access to the internal staircase leading to the fourth floor. The bright living room is located at the front of the house. Because of its location on the fourth floor, you have a wide view over the rooftops and lots of privacy. The kitchen is located at the rear as well as the spacious bedroom. The bathroom has a sink, toilet and shower. Here is also the connection for the washing machine.
There is permission from the association of owners for the construction of a roof terrace of almost 50 m2. The municipality also provided a permit, still under the condition of no objections.

Features and details:
- Bright 1 bedroom apartment of approximately 63 m2 on the fourth and top floor
- Permission from association of owners and permit from municipality to create a roof terrace
- Many lay out options
- Wide view over rooftops
- Solid wooden flooring throughout entire house
- Double glazing in the front
- Association of owners, monthly service charge €90
- Free hold

Location:
The apartment is located in the trendy Frederik Hendrik district, which borders the Jordaan and the centre of Amsterdam. It is a quiet place to live, but the Jordaan and the city center are just around the corner. At the Hugo de Grootplein you will find everyday facilities like shops, supermarkets and great cafes and restaurants. Also the Westerpark with the cultural Westergasterrein is very nearby. By car you can reach the A10 easily. But also the accessibility by public transport is excellent. Several public transport options such as tram lines 3 & 12 stop almost in front of the house.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl