english pages

Deurloostraat 72 2 AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Woonoppervlakte  :  75 m²
Inhoud  :  200 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Omschrijving:
Gerenoveerde 4-kamer woning van circa 75 m gelegen om de hoek van de Scheldestraat in een van de mooiste straatjes van de Rivierenbuurt.

DE WONING
Entree van de woning op de tweede verdieping. Een centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer aan de voorzijde meet circa 12 m (4 x 2.98 m). Kamer ensuite v.v. een keukenopstelling aan de achterzijde van de woning. De luxe keuken is uitgevoerd met een 5-pits gasfornuis incl. oven, een vaatwasser, een koel -/ vriescombinatie, een RVS afzuigkap en een natuurstenen werkblad. Dubbele deuren verschaffen toegang tot het balkon van circa 3 m (Noord). Vanuit de centrale hal is separate wasruimte en het separate (zwevende) toilet te bereiken. De badkamer beschikt over een tweetal wastafels en een ligbad inclusief douche. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning meet circa 13 m (4.75 x 2.75 m) en beschikt over een wastafel. Vanuit deze slaapkamer is tevens het balkon te bereiken. Zowel aan de voor als aan de achterzijde is er dubbel glas. De woning wordt verkocht inclusief stoffering.

DE LIGGING
Deze sfeervolle woning is gelegen in een van de mooiste straatjes in de Rivierenbuurt! In de directe omgeving vindt u alle soorten voorzieningen zoals om de hoek in de Scheldestraat en Maasstraat met diverse winkels en horeca en op loopafstand ligt de Pijp. De woning is tevens zeer goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10, afslag Rai welke vlakbij is gelegen (S109) en het openbaar vervoer (lijn 12 en 25).

DE GROND
Het pand is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond (grondeigenaar is de Gemeente Amsterdam). De jaarlijkse canon voor het hele pand bedraagt 2.673,45 en dient nog gesplitst te worden. De gesplitste canon is nog niet bekend. Indicatie van de canon is circa 700,- per jaar. Einde van het tijdvak is per 15 mei 2052.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het pand wordt thans gesplitst in appartementsrechten. De woning wordt verkocht onder voorbehoud van verkrijging van onherroepelijke splitsingsvergunning.

HET ONDERHOUD
De woning is in 2007 intern (compleet) gerenoveerd. De keuken, het sanitair, de C.V.-installatie en elektra zijn vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en geschilderd. De vloer is afgewerkt met laminaat. In verband met de lopende splitsingsaanvraag wordt het pand onderworpen aan de strenge splitsingseisen van de Gemeente Amsterdam; groot onderhoud dient minimaal 10 jaar onderhoudsvrij te worden geacht, voor de fundering geldt zelfs een termijn van 25 jaar (minimaal code II).

BIJZONDERHEDEN:
- Intern volledig gerenoveerd in 2007;
- 4-kamer woning 2 ruime slaapkamers;
- Pand wordt thans gesplitst in appartementsrechten;
- Woning wordt verkocht inclusief stoffering;
- Volledig dubbel glas;
- Projectnotaris Vink en partners;
- Toetredingskosten voor de VvE bedragen eenmalig 175,-, koper gaat hiermee akkoord
- Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in de regeling energieprestatie gebouwen en verkoper zal hier voor de levering ook niet over beschikken. Koper gaat hiermee akkoord.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl