english pages

Cliffordstraat 6 hs AMSTERDAM, Westerparkbuurt

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 57 p/m
Bouwjaar  :  1906
Wijk  :  Westerparkbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg
VVE bijdrage  :  57 p/mnd
Woonoppervlakte  :  56 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordwest, 6 x 8 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Volledig gerenoveerde benedenwoning van circa 56 m2 midden in de Staatsliedenbuurt! Dit goed afgewerkte twee kamer appartement heeft een moderne keuken en badkamer én een fraai aangelegde achtertuin van circa 50 m2.

Beschrijving en indeling:
Midden in de Staatsliedenbuurt vlakbij het Westerpark ligt deze leuke benedenwoning. Via de entreehal met garderobemogelijkheid bereik je de ruime woonkamer met luxe open keuken. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. De openslaande deuren geven toegang tot de fraai aangelegde achtertuin op het noorden met een houten geďsoleerde schuur voorzien van elektra. De tuin heeft een verhoogd houten terras, waardoor je optimaal van de zon kunt genieten. De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde. Ook dit vertrek heeft een deur met toegang tot de achtertuin. De moderne badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en een wastafel. In de hal bevindt zich ook de separaat toilet en een handige kast met wasmachineaansluiting. Tot slot beschikt de woning nog over een externe (fietsen)berging.

Kenmerken:
- 2 kamer appartement van circa 56 m2 op de begane grond
- Fraai aangelegde achtertuin van circa 50 m2 met een houten schuur
- Goed afgewerkt met een moderne keuken en badkamer
- Eiken lamelparket vloer
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Extra (fietsen)berging
- Erfpacht afgekocht tot 2059
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten €57,35

Locatie:
De woning ligt aan de rustige Cliffordstraat in het hart van de Staatsliedenbuurt vlakbij het populaire Westerpark. In de buurt is er een grote diversiteit aan voorzieningen. Om de hoek vind je vele gezellige lunchrooms, restaurants, cafés, winkels, supermarkten, speeltuinen en sportvoorzieningen. Maar ook het Westerpark met de Westergasfabriek en vele recreatiemogelijkheden ligt om de hoek. De Jordaan en het stadscentrum zijn op loopafstand te bereiken. Daarnaast is de ligging ten opzichte van de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer zeer gunstig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Completely renovated ground floor apartment of approximately 56 m2 in the middle of the Staatslieden neighborhood, close by the Westerpark. This well finished one bedroom apartment has a modern kitchen and bathroom and a beautiful backyard!

Description:
This lovely ground floor apartment is situated in the middle of the Staatsliedenbuurt of the popular district Westerpark. Through the entrance hall you reach the spacious living room with modern open kitchen. The kitchen is equipped with all the desired appliances. The French doors give access to the beautiful backyard facing north with a wooden shed with electricity. The garden has a wooden platform so you can enjoy the sun as much as possible. The bedroom is quietly situated at the rear. This room also has a door with access to the backyard. The modern bathroom has a bathtub / shower combination and a sink. In the hallway is a separate toilet and closet with washing machine connection

Features and details:
- One bedroom apartment of approximately 56 m2 on the ground floor
- Beautiful backyard of approximately 50 m2 with a wooden shed
- Well finished with a modern kitchen and bathroom
- Oak parquet floor
- Double glazing
- Extra (bike)storage room
- Leasehold pre-paid until 2059
- Association of owners, monthly service charge €57,35

Location:
The house is located on the quiet Cliffordstraat in the heart of the Staatslieden area of the popular district Westerpark. In the neighborhood there is a wide variety of facilities. Around the corner you will find many cozy cafés, restaurants, shops, supermarkets, playgrounds and sports facilities. The Westerpark with the Westergasfabriek and many recreational facilities are also nearby. The Jordaan and the city center are within walking distance. The apartment is conveniently located to public transportation. And also by car, several roads, including the A10 are easy to reach.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
Email: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl