english pages

Boomstraat 94 hs AMSTERDAM, Jordaan

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 101 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  Jordaan
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
VVE bijdrage  :  101 p/mnd
Woonoppervlakte  :  50 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Normaal, noord, 10 x 3 m
Overige ruimte  :  tochtportaal, berging
Omschrijving:
In een rustig straatje middenin de Jordaan ligt deze bijzonder lichte en leuk ingedeelde benedenwoning van circa 50 m2. Dit goed gerenoveerde 2 kamer appartement is voorzien van een luxe keuken en heeft een fijne stadstuin van circa 30 m2.

Beschrijving en indeling:
Opvallend aan deze benedenwoning is de brede opzet van het appartement en de daardoor bijzonder lichte woonruimte. De woning heeft een eigen entree welke toegang geeft tot een halletje met kapstok. De gezellige woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte en heeft toegang tot de tuin van circa 30 m2 op het noorden. In de tuin staat een schuurtje, erg handig voor opslag. De moderne keuken (uit 2011) is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur en heeft eveneens toegang tot de tuin. De keuken beschikt over een tweetal vaste kasten, waarvan 1 voorzien is van de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamer ligt aan de voorzijde en beschikt ook over een vaste kast. De compacte badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Kenmerken:
- 2 kamer benedenwoning van circa 50 m2
- Tuin van circa 30m2 op het noorden voorzien van een bergschuurtje
- Gelegen in een rustig straatje middenin de Jordaan
- Keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur
- Grenenhouten vloer door het gehele appartement
- Eigen grond
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 101,20

Locatie:
Het appartement ligt in een rustig straat middenin de Jordaan, op enkele meters van de Westerstraat en de Noordermarkt. Op de Noordermarkt vindt iedere maandagochtend een populaire brocante markt plaats en op zaterdag de biologische "boerenmarkt". Voor andere dagelijkse boodschappen zijn er maar liefst 3 supermarkten in de buurt gelegen. Bovendien zijn er tal van terrassen, cafeetjes, restaurants en winkeltjes te vinden. Op loopafstand liggen ook de gezellige Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat (in 2012 uitgeroepen tot leukste winkelstraten van Nederland), de 9 straatjes, het Westerpark en het Westergasfabriek complex bekend van haar evenementen. Vanaf het appartement is het circa 15 minuten lopen naar station Amsterdam Centraal en de Dam/Rokin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This ground floor apartment of approximately 50 m2 is situated in a quiet street in the middle of the Jordaan area. This well renovated and extremely bright 1 bedroom apartment has a nice garden of about 30m2 facing north and a modern kitchen.

Description:
The private entrance provides access to a small hallway. Because of the wide layout of the building, the apartment has an extreme bright living room with dining area. The garden of approximately 30m2 is facing north and has a shed, which is convenient for storage. The modern kitchen (2011) is equipped with built-in appliances and closets (with the connection for a washing machine). The bedroom is situated in the front and also has a fixed closet. The bathroom is equipped with a toilet, sink and shower.

Features and details:
- 1 bedroom apartment of approximately 50 m2
- Garden of about 30m2 facing north with a small shed
- Located in a quiet street in the middle of the Jordaan area
- Modern kitchen with built-in appliances
- Wooden floor throughout apartment
- Free hold
- Active association of owners, monthly service charge €101,20

Location:
The apartment is situated in a quiet street in the middle of the Jordaan area, just a few meters away from the Westermarkt and Noordermarkt. The Noordermarkt is famous for its antique market on Monday mornings and organic farmersmarket on Saturdays. For daily groceries there are a couple of supermarkets in the neighborhood. And of course there are many nice shops. café's and restaurants in the area. The Haarlemmerdijk & Haarlemmerstraat as well as the 9 Streets are within walking distance. From the apartment it is about a 15 minute walk to the Central Station or the Dam.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
Tel: 06-45198051
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl