english pages

Afroditekade 177 AMSTERDAM

Deze woning is aangekocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  100 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  300 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder
Overig parkeren  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Modern driekamer appartement (100 mē; vierde kamer mogelijk), gelegen in het populaire Olympisch Kwartier in Oud Zuid. De fijne indeling, het balkon op het zuiden, het hoge afwerkingsniveau, de goede isolatie en het ruime trappenhuis met lift maakt deze woning heerlijk comfortabel. Het lichte appartement op de derde verdieping is georiënteerd op het water en heeft royaal uitzicht over de Stadiongracht en Schinkel.

Indeling
Vanaf de parkeergarage of begane grond is de ruim opgezette entree via de lift bereikbaar. De voordeur van het appartement geeft toegang tot de gang waaraan toilet en badkamer zijn gelegen. De gang is het verbindingsstuk tussen voor- en achterkant en geeft de woning een licht en ruimtelijk gevoel. De grote living aan de voorzijde, waarin woonkamer en keuken zijn gecombineerd, geven een wijds uitzicht op het water en de stad. Aan de keuken is een handige bijkeuken gekoppeld voor opslag, wasmachine en droger. De werkkamer (of tweede slaapkamer) grenst aan de living. Aan de achterzijde ligt de royale master bedroom, met uitzicht over de rustige en de fraai aangelegde binnentuin. Via grote openslaande deuren is het het op het zuiden gelegen balkon bereikbaar. De master bedroom beschikt over een grote inbouwkast. Indien wenselijk, kan deze kamer opgedeeld worden in twee slaapkamers (alle voorbereidingen zijn getroffen zoals electra, verwarming e.d.).

Architectuur
Het ontwerp van het appartementengebouw sluit nauw aan bij de architectuur in Oud Zuid en voldoet aan alle wensen van nu. De architecten, Mulleners + Mulleners, hebben zich laten inspireren door Plan Zuid van Berlage. Dit is terug te zien in de spraakmakende bouwstijl met de decoratieve gevelversieringen; een prachtige mix van modern en nostalgie.

Omgeving
De Afroditekade is een rustige en autovrije kade met een fietspad en brede groenstrook aan het water. De plek in Oud Zuid is een toplocatie met een geheel eigen karakter. De bereikbaarheid is uitstekend; zowel met de auto (de snelwegen A10 en A4 zijn binnen enkele minuten bereikbaar) als openbaar vervoer (de trein via treinstation Amsterdam Zuid of tram, metro en bus). Met de fiets is de binnenstad, het Vondelpark, Museumplein, etc. dichtbij. In de directe omgeving zoals op de Amstelveenseweg, Zeilstraat, Beethovenstraat en Stadionweg zijn talloze restaurants, winkels en supermarkten te vinden. Door de onlangs aangelegde wandel-en fietsbrug is een bezoek aan het recreatiegebied De Schinkeleilanden en het Amsterdamse Bos snel gemaakt.

Overige bijzonderheden
- Woonoppervlak bedraagt 100 mē (excusief. 6 mē balkon en 5 mē berging)
- Afgekochte erfpacht tot 31 januari 2056
- Ruime algemene ruimtes met lift
- Inpandige parkeerplaats ā € 45.000,- k.k. additioneel te koop
- Royale berging van 5 mē in de onderbouw
- Bouwjaar 2008 met GIW-garantie
- Fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
- Actieve V.V.E. ; beheerder Fris Vastgoedmanagement, zeer gezonde kaspositie.
- De servicekosten bedragen € 125,31 per maand voor het appartement en € 29,50 per maand voor de parkeerplaats
- Videofoon installatie
- Stadsverwarming
- Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas (HR++) en heeft zwevende dekvloeren voor optimale geluidsisolatie
- Lage energielasten door de stadsverwarming en goede isolatie
- Keuken bevat Siemens inbouwapparatuur
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl