english pages

Aalsmeerweg 100 II AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
VVE bijdrage  :  124 p/mnd
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inpandige ruimte  :  14 m²
Inhoud  :  162 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
Sfeervolle 3 kamer woning van 60 m2 op de 2e etage, met 2 slaapkamers, een woonkamer met charmante erker en een 3 jaar geleden vernieuwde keuken, badkamer en toilet. Op de 4e etage ligt een extra kamer van circa 14m2.

Beschrijving en indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en trappenhuis bereik je de eigen voordeur op de tweede etage. De hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een charmante erker van waar je leuk uitkijkt over de straat. Naast de woonkamer is een ruime slaapkamer/zijkamer gelegen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is slechts 3 jaar oud. De 2e ruime slaapkamer ligt tevens aan de achterkant van het pand en heeft openslaande deuren naar het balkon op het westen. Vanuit de hal is de badkamer met wastafel en inloopdouche te bereiken, alsmede de separate toilet met ruimte voor de wasmachine. Ook de badkamer en toilet zijn 3 jaar geleden vernieuwd. Via het gemeenschappelijke trappenhuis is de extra kamer van circa 14m2 op de vierde etage te bereiken.

Kenmerken:
- 3 kamer appartement van circa 60 m2 op de 2e etage
- Extra kamer van circa 14m2 op de 4e etage
- Woonkamer met charmante erker
- Keuken, badkamer en toilet 3 jaar geleden vernieuwd
- Eigen grond
- Dubbel glas
- Actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 123,99

Locatie:
De Aalsmeerweg ligt in de Hoofddorppleinbuurt. Een gezellige buurt met als hart het Hoofddorpplein, omringd door verschillende eetgelegenheden, cafeetjes en winkels. Het Vondelpark ligt op loopafstand en in de zomer is het terras van de Vondeltuin goed vertoeven. Culinair genieten doet men bij Ron Blaauw op de Amstelveenseweg. Andere populaire horecagelegenheden in de buurt zijn Hartig, Zuiderschinkel, Bédier, Gent aan de Schinkel, Oslo en Ter Brugge. Met de fiets of tramlijn 2 is het centrum van Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken. Andere openbaar vervoer mogelijkheden zijn er genoeg. Met bus 15 bent u bijvoorbeeld zo bij NS station Zuid WTC en buslijn 197 heeft een directe verbinding naar Schiphol. De ringweg A10, en daarmee de snelwegen A4 en A2, zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Binnen 15 minuten bent u met de auto op Schiphol.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Alice Bakker
EMail: alice@alicebakker.nl


1e Looiersdwarsstraat 19 hs, 1016 VL Amsterdam
Telefoon: 020-7371435
E-mail: alice@alicebakker.nl
Internet: www.alicebakker.nl